Personvern

Cookies

Disse verktøyene samler inn avidentifisert informasjon (informasjon som ikke kan spores til en enkeltperson) om besøkende på vår nettside. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Personvern

For å gi deg gode brukeropplevelser i KNÈIPP sin Nettbutikk samler vi inn informasjon om brukermønster og persondata. På denne siden vil du finne all informasjon om hvordan vi behandler denne dataen og hvordan du som forbruker kan få tilgang til, endre eller slette informasjon om deg.Når du går inn som bruker på nettstedet/nettbutikken KNÈIPP.no godtar du vilkårene nedenfor. Innholdet i ansvarserklæringen kan endres løpende. Du bør derfor lese igjennom erklæringen når du besøker nettstedet/nettbutikken neste gang.

Ansvarlig

Fagspill, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Noen av oppgavene, ikke ansvaret, er delegert til interne og relevante personer i Fagspill.

Fagspill
Adresse: Nils Huus gate 6
Org.nr: 923273948

Opphavsrett
Innholdet på Fagspill sine nettsider er underlagt opphavsrettsbeskyttelse.

Ansvarserklæring

Fagspill jobber kontinuerlig med å holde innholdet på nettstedene/nettbutikken så oppdatert og korrekt som mulig. Det kan allikevel forekomme at noe informasjon kan være ufullstendig, unøyaktig eller ikke oppdatert. Fagspill påtar seg intet ansvar for eventuelle unøyaktigheter eller utelatelser i opplysningene. Enhver beslutning du tar på basis av opplysningene på Fagspill sitt nettsted/nettbutikk skjer på ditt eget ansvar. Fagspill påtar seg ikke noe ansvar for tap eller skade av noen art som måtte oppstå av bruken av Fasgpill sitt nettsted/nettbutikk, eller opplysninger som finnes der. Fagspill.no kan inneholde lenker til andre websider utenfor Fagspill sin kontroll. Fagspill legger inn slike lenker for å hjelpe besøkende til å finne mer informasjon innen spesifikke områder. Fagspill kan ikke garantere at slik lenket informasjon er korrekt, relevant, aktuell eller fullstendig. Henvisninger til hvilket som helst kommersielt produkt, prosess eller tjeneste, eller bruken av bransje, firma eller juridisk person på alle Fagspill sine nettsider, er kun ment som informasjon og service for nettstedets besøkende og innebærer ingen godkjennelse eller anbefaling eller støtte eller favorisering fra Fagspill sin side. Fagspill kan ikke garantere at de fargene som vises på nettsiden/nettbutikken er eksakt like de fargene som produkter, etc. har i virkeligheten. Hvordan fargen oppfattes skyldes innstillinger i din datamaskin.

Personopplysninger
Fagspill innhenter informasjon du frivillig gir oss når du bruker tjenestene våre, f.eks. når du registrerer deg som kunde hos Fagspill. Informasjonen du gir oss er nødvendige for at vi skal kunne administrere ditt kundeforhold, og du kan ikke opprette en konto uten å oppgi følgende informasjon:
• Kontaktinformasjon: navn, etternavn, adresse, mobiltelefonnummer og e-postadresse og postnummer
• Finansiell informasjon: for å kunne gjennomføre nettbetalinger, innhenter vi bankdetaljer og transaksjonsinformasjon. Vi lagrer ikke denne informasjonen. Informasjon som innhentes fra enheten din automatisk: Fagspill og våre leverandører av tredjepartsløsninger kan innhente informasjon fra enheten din automatisk på flere forskjellige måter, blant annet:
• Fra nettleseren eller enheten din: Visse opplysninger innhentes av de fleste nettlesere eller automatisk gjennom enheten din, som f.eks. IP-adresse, type enhet, språk og hvilken nettleser du bruker. Vi bruker denne informasjonen for å være sikre på at tjenestene våre fungerer som de skal samt forståelse av brukeradferd på sidene våre.

Hva bruker vi dine personopplysninger til?
Vi vil bare behandle dine personopplysninger som beskrevet i disse retningslinjene. Vi benytter informasjonen som innhentes til å overholde tjenestene du bestiller fra Fagspill samt drift av Fagspill.no. Dette inkluderer håndtering av dine finansielle transaksjoner og besvarelse av henvendelser til oss. Noen eksempler på hvordan vi bruker dine opplysninger:
• For å administrere bestillingen din og utsendelsen av produkter
• For å kunne tilby, vedlikeholde, forbedre og personliggjøre innhold på nettside/nettbutikk, samt analysere segmentert brukeradferd
• For å vite om innstillingene dine og sikre oss at innholdet på nettsiden/nettbutikken vår vises på en måte som er tilpasset din enhet.
• For å sende deg informasjon om kontoen din eller for å sende deg markedskommunikasjon på produkter vi tror er relevant.

Hvor lenge tar vi vare på dine opplysninger?
Fagspill vil beholde informasjon som du har gitt oss så lenge det er nødvendig for de formål som er angitt i retningslinjene. Fagspill vil slette personopplysningene når Fagspill har håndtert din henvendelse, oppfylt en avtale, eller når Fagspill sin rettslige forpliktelse er oppfylt, eller når du trekker samtykket tilbake ved å kontakte oss som forklart nedenfor. Alternativt til sletting, kan Fagspill fjerne identifiserende opplysninger fra personopplysningene, slik at opplysningene ikke lenger kan knyttes til deg (anonymisering). Slik anonym informasjon kan Fagspill bruke i sitt erfaringsarkiv og for å utarbeide analyser og statistikk, for å tilpasse og utvikle Fagspill sin markedsføring og produkter i forhold til forbrukernes ønsker og behov. Personopplysningene vil lagres på Fagspill egne servere og hos skytjeneste-leverandører som støtter norsk personopplysningslov (GDPR). Fagspill overleverer ikke personopplysningene dine til andre tredje parter med mindre du har samtykket til det.

Hvordan kontakte oss
Vennligst kontakt oss dersom du har noen spørsmål eller kommentarer om vår personvernpraksis, datalagringsvilkår eller personvernerklæring. Du kan kontakte oss på følgende måter:
E-post: post@fagspill.no
Telefon: 911 66 248
Her vil du kunne få hjelp til å be om innsyn i, få utlevert, korrigert eller slettet personopplysninger som er lagret om deg. Du kan på samme måte protestere mot, kreve begrensning av eller trekke tilbake samtykke til behandlingen av personopplysninger. For øvrig har du mulighet til å klage over behandlingen av personopplysninger til Datatilsynet.

Dine rettigheter
Du kan etterspørre informasjon om opphavet, omfanget og mottakere av de lagrede opplysningene samt grunnen til at de er lagret. Du har rett til å be oss om å korrigere, fullføre eller slette dine personopplysninger og overføre disse til en annen organisasjon. Du har rett til å be om ytterligere informasjon vedrørende håndteringen av dine personopplysninger. Du har også rett til å protestere på vår behandling av opplysningene dine der vi har bedt om samtykke til å behandle opplysninger om deg og rett til å trekke dette samtykket tilbake. Du har rett til å levere en klage til tilsynsmyndighetene som er Datatilsynet. Det finnes noen unntak for disse rettighetene. For eksempel kan vi, i enkelte tilfeller, nekte deg tilgang til personopplysninger dersom dette medfører at du får innsyn i personopplysninger til en annen person, eller om vi er juridisk forhindret i å utlevere slike opplysninger. I noen tilfeller kan vi beholde opplysninger selv etter at du har trukket tilbake samtykket.

Har du spørsmål?
Ikke nøl med å kontakte oss. Vi svarer på spørsmål og innspill om produkter, oppskrifter, helse og miljø.
Du når Fagspill raskt via telefon, e-post, instagram eller Facebook.